vineri, 14 septembrie 2012

O noua viata!

Gata, m-am hotarat! Desi aceasta decizie a venit cam cu intarziere ( aproape trei luni ), consider ca niciodata nu e prea tarziu. Am facut curat in viata mea! M-am descotorosit de fiecare lucru ce-mi aducea aminte de trecut, si aici facand referire la partea, in special, neplacuta a trecutului.
Sticlute de parfum goale, pastrate amintire in dulap langa bijuterii, care, prin mirosul lor iresitibil ( :D ) ma teleportau ca prin minune inapoi in trecut, in acel moment in care le-am folosit mireasma, randuri de amor, biletele, amintiri gen: pene de chitara, medalioane, poze, elastice de par, jurnale, toate puse bine undeva unde stiu ca vor fi uitate de lume.
Voi astepta ca nepotii mei sa ma intrebe, candva, cand le vor gasi in podu casei, care e povestea fiecarui element uitat acolo. Asta in caz ca voi trai pana atunci :)), dar totusi, de ce nu? :) Prefer sa fiu optimista! Tocmai de aceea am si facut acest pas. 
Am inceput o viata noua, printr-o noua poveste de dragoste, care mi-a cam schimbat viata, in bine, si pentru care ii multumesc mult celui care a facut asta, dar bineinteles, nu am intentia de a ma lauda, si nici nu am s-o fac. Important e ca pasul e facut, iar sentimentul e pur. E ca si cum ai renaste din propria cenusa. :) Cei care au intalnit situatii grele in viata, stiu bine ce vreau sa insinuez. 
Oricum, consider ca e un pas important, si oricine ar trebui sa faca asta odata si odata. :) Niciodata nu e prea tarziu! >:D< Trebuie doar sa avem credinta! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu