sâmbătă, 6 octombrie 2012

Scrisoare catre tine

In primul rand, vreau sa-ti multumesc din nenumarate motive. Pentru ca existi, ma iubesti, si stii ce inseamna noi. Vreau sa-ti multumesc pentru iubirea care mi-o oferi, pentru clipele petrecute impreuna, zambetele, imbratisarile, saruturile tale, afectiunea ta. Pentru inimile noastre care bat alaturi in acelasi ritm, iar felul in care stii sa ai grija de ele ma face sa-ti arat in fiecare zi sentimentele fata de tine, iar asta e unul din motivele pentru care m-am decis sa-ti spun asta si prin cuvinte.
Sunt pe lume atatea moduri de a spune Te iubesc, si cred ca esti de acord cu mine. Sunt atatea cuvinte care merita sa fie spuse tocmai pentru ca Te iubesc! Si orice-ar fi, indiferent de metoda, tot la aceste doua cuvinte se ajunge: Te iubesc!
Iti spun un prim Te iubesc insotit de propria-mi inima ce ti-am daruit-o acum aproape 3 luni jumatate. Asta dovedeste inca o data faptul ca mai sunt oameni de calitate intr-o asemenea epoca si ca totusi ceva-ceva nu e pierdut. Prin oameni de calitate ma refer la acei care stiu sa asculte, au pareri corecte fata de lumea care-i inconjorara, stiu sa aprecieze frumosul si binele din jurul lor, si cel mai important, stiu sa iubeasca cu adevarat, iar eu pot spune cu tarie ca te afli in aceasta categorie de oameni!
Cu toate ca iubirea o poti gasi in diferite moduri, cum ar fi, dragostea fata de parinti, rude, hobby-uri ( etc ) adevarata esenta a iubirii, care leaga doi oameni inr-un intreg, este precum lumina vietii. O traiesti o singura data, si cu adevarat! E ca si cand ai cauta acul in carul cu fan, iar la final, constati ca ai ajuns intr-un punct, ca acesta, in care stii ca a meritat cautarea, iar tu defapt, prin voia Lui, ai ajuns la acul lui Cupidon.
In ce ma priveste pe mine, iubirea mea, nu am idee ce ai facut, ce n-ai facut, insa, ai reusit sa ma rumenesti in obraji precum toamna-n frunze inainte sa formeze covorul, sau cum se rusineaza soarele, cand apare luna. M-ai facut sa iubesc, sa visez si sa am aripi ca sa zbor alaturi de tine. O aripa tu, si una eu, una fara cealalta, ar fi in zadar!
Am stat si m-am gandit azi la toate locurile in care ne-am plimbat, si convinsa fiind ca ne vom mai plimba, unde am stat si am povestit, ne-am simtit bine si ne-am bucurat de tot ce am reusit sa construim in atata timp. Inainte de a spune ca ai dat culoare acestor locuri si amintiri, am sa spun ca intai le-ai dat viata. Am sa spun ca nu as fi observat niciun detaliu de una singura, fara ca tu sa-l animezi cu tot ce reprezinti si, bineinteles, cu iubirea ta.
Deci, in concluzie, mesajul care vreau il exprim este ca viata mea fara tine ar fi o viata fara valoare. Ca te iubesc enorm, iar momentele alaturi de tine sunt cele mai deosebite trairi pe care le-am avut pana acum! Te iubesc, ingerul meu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu