marți, 11 decembrie 2012

Adoptie

Sincer, ma doare sa vad cum multe animale ajung sa fie pe strada. Cu ce sunt vinovate bietele pisicute, sau caini, ca au ajuns asa? Vinovati suntem noi, oamenii in general, ca asta stim sa facem, sa le alungam de langa noi. De cele mai multe ori, ele ne alina cel mai bine, animalele stiu cel mai bine sa fie langa noi, dar de cele mai multe ori, noi nu vedem asta. Si ca sa nu mai generalizez atata, ma refer strict la oamenii care isi arunca animalele in strada in loc sa le creasca si sa aiba grija de ele. Pentru ca sunt oameni care chiar se ocupa de ele...
Pe facebook am vazut multe poze cu astfel de animale, care sunt numai piele si os, cu blana cazuta de pe ele, cu fel de fel de boli. E chiar atat de greu sa ai grija de o pisica/ un caine? 
Eu spre exemplu am un motan de 11 ani jumate, e birmanez, si il iubesc enorm, si cand ma uit la pozele de pe facebook, cand ma uit la ochisorii aia ai lor, ma gandesc ca de ce nu ar duce-o bine acele animalute? 
http://www.facebook.com/adoptiedistanta aici e adresa de unde va puteti interesa. :-) Si oamenii cu suflet care vor vedea toate acele poze, sunt convinsa ca inteleg ce vreau sa spun.
Spre exemplu, mi-o fost de-a dreptu mila si mi s-o rupt sufletul cand am vazut aceasta pisicuta in ce hal este. ( Si sper ca nu am incalcat legile de autor sau cine stie ce alte lucruri pentru ca am pus poza aici, dar efectiv simteam nevoia, si daca totusi am incalcat ceva legi, va rog sa ma anuntati ca sa o sterg ) Era o poza reprezentativa care mi-a ajuns la inima. Mi-ar placea mult sa o adopt chiar eu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu