duminică, 9 decembrie 2012

Cele mai amuzante faze
Nu stiu cum sa incep postarea asta mai bine... dar fiind o complilatie de faze amuzante ( sau lovituri amuzante ) am cateva care m-au facut sa lacrimez de ras. Spre exemplu la 00:40 unde consider ca e o parodie perfecta dupa "Mitura si Barutu " de T. Arghezi, dar putin modificata.
Apoi 00:55 - omul maimuta
00:59 - striperul sub clar de luna
01:23 - de-a bicicleta cu capu-n gard ( sau stalp )
01:29 - tot incerc sa-mi imaginez cam ce fata o fi facut soacra tipului intr-o asemenea imprejurare, in caz ca a scapat viu de acolo, cred ca si-ar fi dorit totusi sa nu....
01:40 - cetateanul turmentat
02:08 - cel din poza o fi Chuck Norris?
02:28 - cand eram in liceu si aveam ore la ultimul etaj era frumos peisajul ca eram undeva deasupra tuturor caselor, li se vedeau numai acoperisurile, si ii spuneai unei foste colege, cu care ma intelegeam bine, ca mi-ar placea sa ma iau si sa zbor deasupra caselor, la care ea asa sec, dar cu un efect f hazliu spune: ok, dar ai grija la stalpi :-). Deci nenea? in caz ca vrei sa mai testezi bauturile Redbull, data viitoare incearca sa eviti brazii.
02:42 - Karma :-)) ( sau roata vietii ) dai o palma....iti da si ea inapoi... :>
03:01 - bine, primul gand care mi-o venit in minte cand am vazut faza e ca acel stimabil baietas ar fi fost ca un tigru scapat de la zoo, si ar fi considerat ca e mai bine sa manance oameni la conserva, mai ales la ce bine erau aia ingramaditi in masina, si de asemenea, imaginea de tigru mi-o intarit-o mai ales urletul care l-am auzit cand aproape s-a ciocnit de masina.
03:05 - probabil stimabilul/stimabila s-o fi gandit ca e prea greu sa mai care cumparaturile la masina, deci in loc sa aduca cumparaturile la masina, duce masina la cumparaturi :-)
03:43 - lacul lebedelor? sau...?
05:37 - ce m-o distrat la faza asta e faptul ca ma face sa ma gandesc la acele reclame agasante si la acele oferte care par sa nu te mai lase in pace... bineinteles, domnu poate ca o avut parte de o asemenea oferta de care, in cele din urma, o fost nemultumit, dar bineinteles, felul cum se incurca in acel panou ma face sa ma gandesc la ce am spus mai sus, chiar daca nu esti multumit, parca vrea sa iti stea pe creier...
08:18 - nu poti folosi bilele fara sa te protejezi cumva :)) sorry man, se intampla...
08:39 - Pass =))
09:57 - acum am inteles de ce in viziunea barbatilor ar trebui sa stea la bucatarie mai mult femeile...
11:32 - wtf??? =))))))))))
11:51 - rasu din fundal face toata faza.... =))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu