marți, 25 decembrie 2012

Craciunul!

Tu cum ai defini Craciunul? Bineinteles ca este o sarbatoare in care, in mare, toti am stabilit cam acelasi gand, aceeasi judecata, sau mai concis spus, avem aproximativ aceeasi parere despre acest lucru. Spun aproximativ pentru ca sunt miliarde de oameni pe aceasta planeta care sunt, sau nu, deacord cu ceea ce spun eu aici. Eu as defini Craciunul ca fiind o sarbatoare in care merita sa te aduni cu mic cu mare la masa si sa-L primim pe El in sansul familiei. Asta fiind mai pe scurt, momentan neavand cheful necesar sa mai lungesc atata propria-mi definitie asupra sarbatorii. 
Deci, e ziua de Craciun si eu stau si mananc ciocolata. Atat! Musafiri nema, noi ca familie sa mergem undeva... ete fas... deci pe scurt, e mare plictiseala. Insa, stiti cum ii...e cu totu si cu totu unic sa te plictisesti de sarbatori, parca are un anumit fast, deci plictiseala asta are tenta aia de Craciun, stii ca e sarbatoare, si poate e cool sa te plictisesti acum, mai ales pentru studenti, elevi, etc etc, care au vacanta si cel mai probabil ei sunt primii care imi dau dreptate ( numarandu-ma si eu printre acei studenti ). 
Chiar nu stiu ce as putea face acum decat sa spun ca am avut o noapte alba, deci noaptea o meritat, am ajuns sa ma pun la somn, oficial, pe la 6 dimineata, ceea ce e bine, avand musafiri care au stat peste noapte insa au plecat mai de dimineata, ceea ce m-a intristat profund, dar m-a bucurat idea de a se intoarce maine la amiaza. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu