sâmbătă, 23 martie 2013

Justin Bieber

Deci nu ma pot abtine...am citit un articol despre Justin Bieber care suna cam asa: idea este ca un criminal care a ucis o fetita  de 15 ani a pus o recompensa de 2.000 de euro pentru fiecare testicul al lui Justin Bieber. Respectivul a conspirat cu un asasin platit ce are fi trebuit sa taie testiculele starului cu o foarfeca de gradina.
Planul lui a dat gres cand acesta a povestit totul unui angajat al inchisorii care a alertat politia, insa planul criminalului nu se termina, acesta isi doreste cu orice pret testiculele starului.
La sfarsitul articolului scrie foarte sec ca este revoltat de faptul ca Justin Bieber nu i-a raspuns niciodata la scrisori.
Deci, dintr-un anume punct de vedere acest lucru e amuzant, avand in vedere glumele care se fac pe seama starului de catre cei care nu sunt tocmai fani ai acestuia fiind comparat cu o fata. Respectivul putand fi o fata cu adevarat, exact cum si-ar dori orice glumet pe seama lui. La acest articol nu m-am putut abtine foarte putin sa schitez un zambet chiar din motivul glumitelor facute pe seama lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu