miercuri, 25 septembrie 2013

Black Friday la Topceas.ro

Cu siguranta oricine ar trebui sa stie despre fenomenul Black Friday, sau Vinerea Neagra, care a devenit ca o sarbatoare a consumatorilor, daca o putem spune asa. Aceasta zi marcheaza defapt ziua cu cele mai multe reduceri, totodata aducand un profit foarte mare in randul magazinelor participante. Primul magazin din Romania care a lansat aceasta moda a fost eMag. Cu timpul, aceast eveniment a reusit sa se extinda in toata tara. Este o "sarbatoare "de import si in acelasi timp o idee foarte avantajoasa atat pentru cumparatori cat si pentru comercianti. Tin minte atunci cand a fost ultima data Black Friday la noi in mall am reusit sa imi iau cosmetice, o minge de basket si cateva haine de care sigur, am fost foarte incantata, mai ales ca preturile au fost chiar foarte bune.
Anul acesta, Black Friday, va avea loc pe 29 noiembrie, iar printre magazinele participante se numara: eMag, Altex, Domo, Flanco, Quickmobile.ro, Okazii.ro, Metro, Laptop Garage, Marketonline.ro, ShopU, TopCeas.ro, etc.. Lista o puteti gasi aici. Pentru cei interesati, puteti gasi mai multe informatii pe pagina destinata Black Friday.
Nu pot spune ca am fost vreodata o amatoare a ceasurilor, insa mereu am admirat un ceas frumos si de calitate. Am incercat si eu sa achizitionez cateva, insa nu m-au tinut foarte mult, durata lor de viata fiind doar cat a durat bateria. Chiar daca incercam sa o schimb la un moment dat, vedeam ca e totusi fara folos. Ce-i drept, erau si mai ieftine. Insa am spus ca trebuie sa fac si eu schimbare in acest sens incercand sa imi procur unul, chiar daca mai scump, dar sa ma tina mai mult si sa fie cat mai practic.
Chiar daca pentru unii poate fi doar un ceas, acesta poate fi si un accesoriu care te evidentieaza, consider eu, in mod deosebit. Si tot cautand pe Topceas.ro am gasit cateva modele care m-ar interesa in mod deosebit: Calveno 1583, Engelhardt, Tissot Carson Quartz Lady Rose Leather, Tissot Cera Steel Black, Doxa Grafic Round Lady Steel Silver, Doxa Splash Woman Steel Black, Michael Kors MK3079, Michael Kors MK5366.
 Deci, pentru cei interesati, va aduc o veste buna in materie de ceasuri . Dupa cum spuneam si mai sus, cu ocazia Black Friday TOPceas vor fi afisate pe acest site produsele cu pana la 70% reducere.
Deci va urez shopping placut inca de pe acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu