marți, 8 octombrie 2013

Alchimia toamnei!

Pot spune cu mare drag ca imi face o deosebita placere cand aud vesti legate de un viitor concert folk. Am prins drag de acest gen de muzica inca din copilarie cand mergeam la tara cu ai mei, iar eu imi doream ca drumul sa fie cat mai lung pentru a asculta cat mai multe melodii. Erau vremurile cand inca se asculta muzica, la caseta, chiar si in masina, iar difuzoarele bubuiau a voie buna. Ce imi placea, insa, cel mai mult, era ca efectiv asociam peisajele superbe ce se desfasurau in dincolo de sticla ferestrei masinii cu versurile de dor, iubire si speranta a melodiilor. Nu pot decat sa spun ca am apreciat foarte mult aceasta asociere facandu-ma sa ma simt efectiv in comuniune cu tot ce ma inconjura si mai ales cu simplitatea lucrurilor si energia ce o emanau. Iar in ziua de azi efectiv apreciez puritatea acelor amintiri. Fiecare nota a acelor melodii ma fac acum sa ma contopesc tot mai mult cu ele.
Si acum, ca tot este vorba defapt despre Alchimia Toamnei, in cadrul acestui eveniment va avea loc un concert folk, in care invitatul de onoare va fi chiar Marius Matache. Cu o chitara in mana, o voce de aur si multa speranta in suflet si dorinta de a incanta inima oricarui ascultator, si-a inceput activitatea artistica in 2004, iar in 2013 lansandu-si primul album intitulat Hoinar prin Piata Matache. Acest album a incantat mii de suflete iubitoare a acestui gen intr-un turneu ce a cuprins 17 orase din tara. Este, de asemenea, si un cunoscut blogger, pe site-ul lui personal mariusmatache.ro .
In acest spectacol poezia si muzica se vor imbina frumos imbratisand o magie aparte cu un mesaj placut ce va ajunge tinta la inima fiecarui iubitor de muzica frumoasa. Poetul Sorin Poclitaru va avea tot atunci lansarea de carte. Acesta a publicat 12 carti incepand din 2010, iar cartile publicate l-au consacrat si ca un mare textier al genului folk, multi artisti ai acestui gen compunand adevarate opere dupa creatiile sale.
Deci, pentru a avea ocazia de a impartasi alaturi de cei doi artisti bucuria de a descoperi Alchimia Toamnei, va asteptam pe 28 octombrie pe scena teatrului Excelsior, adresa: str. Academiei, nr 28, Bucuresti unde biletele se vor putea cumpara de la casieria teatrului sau accesand Bilete.ro .
Spectacolul de muzica si poezie - Alchimia toamnei - este sustinut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti si Aqua Carpatica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu