sâmbătă, 12 octombrie 2013

Investeste in dezvoltarea ta cu Buzz!Camp!

Dezvoltarea personala defapt include activitatile si experientele care au ca scop imbunatatirea starii de constientizare, dezvoltarea talentelor si imbunatatirea vietii contribuind la realizarea aspiratiilor personale. Daca e sa o luam din punct de vedere religios, majoritatea religilor aplica spre dezvoltarea personala rugaciunea, muzica, dansul, poezia, cantatul, etc. Acestea au scopuri diverse spre o stare mai buna de sanatate, spre un aspect estetic mai frumos, iar acestea tind spre descoperirea sensului vietii si trairea unei vieti mai fericite.
Este importanta dezvoltarea personala cand tot ceea ce faci te ajuta sa-ti atingi scopul propus. Este o pierdere de timp sa stai si sa-ti faci griji de ce va urma in viata ta cand tu poti sa iti creezi propriul drum, propriul destin. Absolut nimeni nu iti poate lua din experienta acumulata de-a lungul timpului cand investesti si demonstrezi ca se poate. Asa poti deveni mai bun, asa poti deveni un exemplu pentru ceilalti si nu numai atat. Demonstrezi ca prin ambitie, curaj si, de ce nu, inspiratie, ai sanse la o viata mult mai buna. Un nou inceput!
Bineinteles ca viata de cele mai multe ori ne ofera surprize, dar fie ele bune, trebuie sa invatam sa le administram prin lucruri simple, sau fie rele, unde inseamna ca si daca ni se inchid usi, se deschid altele. Nu trebuie sa va creati blocaje, ele opresc creativitatea, naste teama, dorinta de a visa si curajul de muta muntii din loc. Temerile sunt doar in mintea noastra, si intotdeauna reusim sa facem mai mult decat credem, iar apoi suntem surprinsi placut de propriile forte.
Un aspect important al acestui subiect este chiar posibilitatea de a-ti deschide constiinta in fata bogatiei din interiorul tau, si prin asta te vei bucura de prosperitate. In masura in care te vei trezi mai repede, contributia la stergerea tiparelor saraciei si lipsurilor din constiinta colectiva a umanitatii va fi mai mare, pentru ca prosperitatea generala incepe intotdeauna cu cea individuala. Si daca reusim sa avem parte de o dezvoltare personala cat mai buna, atunci de ce nu am ajuta si pe restul? Un bun proverb ce l-am citit recent am considerat ca se incadreaza foarte bine la acest subiect:

" Din punct de vedere aerodinamic, bondarul nu ar trebui sa zboare. Dar bondarul nu stie asta si el zboara in continuare. " Mark Kay

Buzz!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp! Evenimentul se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. Acum este editia aniversara de 10 ani si se va desfasura intre 18 noiembrie si 20 noiembrie. Mai multe detalii pe Buzz!Camp event In cadrul acestui proiect iti te vei putea realiza in cariera ta avand tool-urile necesare pentru a porni la drum. Se vrea ca fiecare participant sa plece de la eveniment cu obiectivele indeplinite fie ca e vorba despre un job, o discutie face-to-face cu angajatorul tau preferat, de informatii noi pe care vrei sa le aflii sau de aprofundarea unor teme pe care deja le cunosti, sau doar pentru informatii noi, orice obiectiv al tau este prioritar pentru acest eveniment.
Ai de asemenea ocazia, prin noutatile acestui eveniment sa alegi subiectele care te intereseaza. Conferintele au teme variate si fiecare zi apartine unui domeniu de activitate specific, pliat pe profilul tau. Tu nu trebuie decat sa fi deschis, sa participi si sa-ti doresti sa inveti de la companii de top si speakeri buni in domeniu.
Deci, ai intre 18 si 26 de ani? Esti ori student, ori masterand, ori proaspat absolvent si esti dispus sa investesti timp in dezvoltarea ta personala cunoscand mediul organizational din Romania sau lucrand intr-o companie de top? Esti convins ca viitorul tinerilor poate fi unul promitator? Daca raspunsul tau este DA la toate intrebarile de mai sus, atunci ai toate sansele ca TU sa fii la Buzz!Camp!
Lasa-te ghidat de ghidul Buzz!Camp si nu vei regreta! Mult succes!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu