sâmbătă, 14 decembrie 2013

Multumesc!

Multumesc! Este un cuvant aparent simplu, dar cu o foarte mare insemnatate, nu degeaba i-am atribuit titlul de - cuvant magic - nu-i asa? :-) Acest cuvant poate schimba multe in viata noastra, in bine, chiar daca noi, de cele mai multe ori, nu reusim sa vedem partea plina a paharului. Insa noi stim ca mereu va fi cineva caruia sa ii multumim pentru realizarile noastre si ne ajuta sa ne amintim valoarea acestui cuvant. Ne ajuta defapt sa ne dam seama ca e atat de simplu sa fi recunoscator cuiva multumind, si e atat de simplu totodata sa oferi ajutorul tau incat sentimentul ca ti se multumeste e ceva extraordinar, simtind ca ai avut un rol inspre a imbunatati viata cuiva.
Si fiindca a multumi, in orice fel, e defapt un dar binecuvantat, am sa pun cititorul la un exercitiu de imaginatie in tema cu perioada aceasta a anului rugandu-l sa se imagineze in fata unui brad inalt, frumos, impodobit pentru Craciun pus intr-o ambianta familiala de basm. Dvs. stand in fata lui cu un ceai cald in mana sa va imaginati fiecare glob, sau decor de pe brad, ca fiind o persoana care v-a schimbat cursul vietii, care v-a marcat intr-atat incat sa ii puteti spune un calduros Multumesc! Incercati sa va imaginati ca reflexia dvs. in acel glob e chiar privirea blanda a persoanei dragi careia vreti sa ii multumiti pentru tot ce a facut, iar stralucirea vie a ornamentului care face ca bradul sa prospere e chiar zambetul persoanei care defapt a reactionat calduros la acest cuvant deosebit. Doar cum spuneam si la inceput, nu degeaba este un cuvant magic. :-) Imaginati-va ca aburii plini de aroma si caldura ai ceaiului pe care il sorbiti e imbratisarea dulce care tocmai v-a invaluit in iubirea ei de pe urma gestului facut de dvs. Iar apoi, dupa ce ati facut acest exercitiu, sa fiti indeajuns de dornic sa oferiti acest dar tuturor celor implicati in dezvoltarea vietii voastre. 
Si pentru ca e un moment bun, as vrea si eu, de asemenea, sa multumesc parintilor mei care de-a lungul vietii nu au incetat niciodata sa ma iubeasca neconditionat si sa spere in mine. Multumesc, de asemenea, ca au reusit sa faca o echipa atat de buna si sa fim o familie fericita. Ca m-au indrumat pe calea cea buna intotdeauna. Mereu m-am putut baza pe ei in orice situatie, si cel mai important, multumesc la amandoi pentru ca au fost, sunt si vor fi mereu un model de urmat. Si de asemenea, multumesc persoanei iubite care mereu a fost alaturi de mine si de la care am avut numai lucruri bune de invatat. Multumesc pentru toate momentele frumoase oferite pana acum si cele ce vor urma. Si cel mai important, multumesc pentru iubirea oferita.
As vrea sa multumesc si lui Dumnezeu pentru ca mi-a dat alaturi oameni care nu ca sunt speciali, sunt niste capodopere din punctul meu de vedere. Si consider ca nu e trebuie sa ne amintim numai de Craciun sau  doar de sarbatori de aceste persoane dragi noua, ci trebuie sa ne amintim ca ele sunt langa noi mereu. Noi trebuie sa gasim zilnic un moment in care sa spunem Multumesc. Deci nu uitati sa multumiti mereu! 

Ca sa va ajut cu acel exercitiu, as vrea sa va ofer inca o posibilitate de a multumi tuturor persoanelor importante din viata dvs. accesand acest link sau acest link

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu