vineri, 14 februarie 2014

AfacteriTextile.ro

In primul rand pot spune ca titlul este destul de graitor. De-a lungul timpului au fost dezvoltati mai multi termeni cu privire la vestimentatie, iar dintre cei mai importanti sunt portul si moda. Portul este acel stil de imbracaminte care a devenit traditie cum ar fi portul national, imbracamintea de nunta, etc. Moda, in schimb, reprezinta imbracamintea care se schimba in functie de clasele sociale si culturale. 
Moda, in sensul care il folosim noi astazi, a aparut la sfarsitul evului mediu in secolul al XV lea. In continuarea modei a aparut si trendul care defapt este moda in curs de aparitie. 
Mai exista, de asemenea, pe langa port, si uniforma. Daca as putea sa-i dau o definitie uniformei, ar fi ca este haina ce ramane neschimbata in trecerea timpului. De tinut minte, a nu se confunda portul cu uniforma. 
Arta vestimentara s-a dezvoltat foarte mult din antichitate pana in zilele noastre. Acum avem parte de o mult mai mare varietate de haine, de diverse culori, marimi, stiluri, mai exact, sunt de toate pentru toti. Daca intr-o alta epoca se impunea intr-un fel un anume stil de imbracaminte, acum insa, imaginea in sine nu cunoaste limite. Dupa parerea mea, in momentul de fata as putea spune un singur lucru: limita e cerul. :-) 
Revenind la titlu, in acest articol as vrea sa promovez producatorii romani de imbracaminte. Pe acestia ii puteti gasi la acest link AfaceriTextile.ro  .Vrem nu vrem, hainele ne reprezinta si felul in care ne imbracam spune multe despre noi. Si e bine sa realizam ca avem producatori care realizeaza imbracaminte de o calitate superioara si care merita promovati. Afacerea cu textile a mers bine intotdeauna, si de aceea va recomand acel site care va garanteaza o calitate deosebita in ceea ce priveste acest domeniu. Enjoy! :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu