joi, 28 august 2014

Kaki.ro si aventura in natura

Esti pasionat de camping? Esti mereu in cautarea unei aventuri in natura? Ai un suflet liber si salbatic care se regaseste cel mai bine departe de civilizatie, acolo unde toate zgomotele si bubuiturile lumii moderne sunt inlocuite cu susurul raului, vantul printre frunze, linistea totala? Acolo unde toate betoanele sunt inlocuite cu verdeata, apa, pamantul plin de energie? Atunci Kaki.ro este alaturi de tine.
In aceasta campanie vrem sa promovam activitatile in natura, sa ne apropiem cat mai mult de ea, cunoscand-o mai bine in adevaratul sens al cuvantului si, bineinteles, sa stim cum sa supravietuim cu tot ce ne ofera.
Este de asemenea si o oportunitate excelenta sa exploram tara si sa-i observam toata stralucirea chiar din miezul, rupt din rai, al salbaticiei.
Activitatile in natura bazate pe produsele Kaki.ro ne-ar putea ajuta foarte mult in deplasarile noastre cu bicicleta, pe un termen de mai multe zile. Chiar ne gandeam sa incercam in a explora Maramuresul pedaland. Asa, inafara faptului ca promovam natura, o facem si in numele iubitorilor de ciclism, si nu numai.
Bineinteles, oricine e binevenit sa ni se alature, cu cat mai multi cu atat mai bine, nu? :-)
Si cum un asemenea drum lung necesita multa pregatire, mai ales din punct de vedere al posibilitatii de supravietuire in natura, Kaki.ro ofera tot ce se poate pentru a crea conditii optime si distractie in mijlocul naturii. Cum ar fi corturi, imbracaminte ( chiar si de camuflaj ), genti si rucsaci, saci de dormit, termosuri, autoaparare: electrosocuri, genunchiere si cotiere, spray autoaparare etc. Au o gama foarte vasta de articole de orice fel in acest domeniu.
De asemenea, daca tot ar urma sa fim in natura. Intr-un moment in care am face un popas sau ne-am stabili peste noapte intr-un loc optim. Tentatia de a combina utilul cu placutul si a duce distractia la un alt nivel va fi indeajuns de mare incat sa ne atraga posibilitatea de a face jocuri airsoft. Ne-am imparti in echipe si ne-am organiza in asa fel incat sa avem parte de distractie la sfarsitul unei zile lungi.
Ce poate fi mai frumos decat sa ai parte de o vacanta alaturi de gasca ta in natura?
Enjoy :-)!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu