sâmbătă, 28 martie 2015

Urmatoarea destinatie, Thailanda

Salutare internautilor! Intr-adevar daca sunteti bucuresteni si faceti o tura prin mall sau daca sunteti in trecere prin capitala un selfie va poate face castigatori. Astazi va anunt ca mall-ul Baneasa Shopping City va trimite intr-o excursie cu destinatie exotica, si anume in Thailanda. Suna bine nu? :-) Si inca nu oricum, ci in compania grupului vesel format din blogger-ul nostru de baza, colegul nostru, Cristian China-Birta impreuna cu Ana Morodan, Alina Gherghe, Cosmin Tudoran si fotograful Cristian Vasile.
Ideea e simplă: dacă mergi în Baneasa Shopping City din Bucuresti si iti faci o poză cu tuk tuk-ul de-acolo, poti merge în Thailanda. După ce-ti faci poza, trebuie s-o urci pe Facebook, Instagram sau Pinterest, cu hashtagurile #baneasashoppingcity, #ishopitravel şi #1selfie2thailand, să dai tag contului Baneasa Shopping City şi automat esti înscris în concurs . Perioada de deplasare este 9-21 aprilie si inscrierile se fac pana pe 31 martie. Mai multe detalii gasiti la acest link: https://www.facebook.com/video.php?v=10153292687793267&set=vb.157770543266&type=2&theater
Thailanda este cu adevarat o tara uimitoare din toate punctele de vedere care merita vizitata, si sunt convinsa ca a selecta pe cineva care sa se alature grupului in aceasta excursie va fi o operatiune destul de dificila. Multi doritori vor intampina cu bucurie si speranta aceasta oportunitate de a ajunge la o asemenea destinatie.
Cristian China-Birta ( chinezu ) insa ne aduce o provocare a carei creativitate depinde de noi. El vrea ca o mica amprenta a noastra ca bloggeri, ca romani, si asa mai departe, sa o poarte cu el in Thailanda. Si anume un mesaj scris pe tricou ca sa vada si thailandezii cat de inspirat e romanul.
O sugestie din partea mea ar fi:
Savurand o bere rece
(Ma-nvatase un jupan),
Constatai ca berea trece,
Dar ca pietrele raman
Sau sa scrie in partea de sus a tricoului: Viata e simpla, sub sa fie desenat un labirint si sub sa scrie Noi o complicam.
- exista doua cuvinte care iti deschid multe usi.....trage si impinge.
- nu sunt superstitios, ca aduce ghinion.
- oamenii se impart in doua categorii, cei care se impart in doua categorii si cei care nu o fac.
- fiecare trebuie sa creada in ceva, eu cred ca voi mai bea un paharel.
- cine se scoala de dimineata...oboseste pan'la pranz.
- nu fi siret, ca te fac fundita. :-)
Si niste versuri care mi s-au parut a fi chiar amuzante considerand ca majoritatea dintre noi am trecut prin asta in scoala:

Somnoroase profesoare,
Pe la clase se aduna,
Se ascund dupa catedra
Noapte buna...!!!

Si elevii toti suspina,
Catalogul negru tace,
Chiar si creta de pe tabla
Somnu-si face

Iese un elev la tabla, 
Printre cifre sa se-ncurce,
Fie-ti zecele aproape,
Lasa proful sa se culce

Peste-a fizicii probleme,
Elevul sterge tabla luna...
Totu-i vis si armonie,
Cand se suna...:-)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu